Bio pejs

shutterstock bio pejsEr der noget mere hyggeligt end åbnent ild. Det behøves ikke være mere end et sterinlys, men med en bio pejs bliver det ekstra hyggeligt. Som det ses på billedet kan man ligefrem få et “lejrbål” i stuen. Jeg kan lige forestille mig hyggen, ved at sidde rundt om sådan en pejs.
En biopejs behøves ikke engang en skorsten, da de bruger meget ren bio ethanol, som ikke lugter eller oser.

Reklamer

~ af Enlighten me på 15. februar 2009.

5 kommentarer to “Bio pejs”

  1. Ja, der er mange muligheder med biopejse og andre former for skorstensfri pejse. Jeg driver virksomheden biopejs.com hvor jeg handler med biopejse, elpejse, gaspejse og udepejse. Jeg mærker en større og større efterspørgsel efter gaspejse, der en mere anvendelige til opvarmning end biopejse er. Se mere her: http://www.biopejs.com/group.asp?group=46
    Dog kræver gaspejsene et enkelt aftræk, modsat biopejsen, der kan sættes op overalt i boligen helt uden skortsen eller aftræk.

  2. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at biopejse også giver en del varme. Som hovedregel kan en biopejs hæve temperaturen i et 40 km2 stort lokale med ca. 3 – 7 grader. Det er altså et godt supplement til ens normale varmekilde som kan give det ekstra løft som mange ønsker sig.
    Men ja, det er en hyggepejs. Se evt. et større udvalg på http://www.bioburn.dk.

  3. Meeen, hvad med brændstoffet der bruges i biopejsene? Forbrugerstyrelsen registrerer flere og flere henvendelser fra folk der rapporterer om maveonde og hovedpine. Det er jo også sådan at der ved alle former for afbrænding afgives co2. Mit bud er at biopejse bliver bandlyste i DK indenfor maksimalt 3 år.

  4. Jeg tror du ikke biopejse bliver bandlyste. De skal blot laves ordenligt. Der skal være ordenlige brændere osv. Der har været mange skræk senarier ude omkring med folk der kommer galt afsted, men der er rigtig mange biopejse der er super fede og er blevet en del af “designer-hjemmet”. Bl.a. er vores montreal blevet det helt store hit….

  5. Når man skal have noget lækkert ved siden af biopejsen, så tjek lige designermøbler-shoppen ud på http://www.zupelexshop.com 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: